Smygläser i sängen på kvällarna.
Smygläser i sängen på kvällarna. Illustration: Emelie Stigwan

Vaken i smyg

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 18.

Zzzzz... hehe

Jag brukar typ kolla på mobilen eller läsa på kvällarna. När jag hör att någon kommer upp för trappan, släcker jag lampan och låtsas att jag sover. Då kommer mamma in i rummet och bara ”Jag vet att du inte sover. ”Men jag bara fortsätter låtsas som att jag gör det, hehe!

Julie O du vet vem jag är, Aloha

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Bon appétit!

En gång hade vi en vikarie i skolan. Han satt framför mig i matsalen. Då råkade jag tappa mina smutsiga servetter i hans soppa.

Hmmmm vad ska jag skriva

Skogräns!

En gång var jag på seglarläger. Inne i huset såg jag min brorsa gå mot mikron. Jag ville busa och drog tillbaka honom i tröjan. Men det var en annan person! Jag fick komma på en snabb förklaring och bara ”Ehh ... skogräns!”

Hej hej Edith på lillgård. Its Me the Karla

Vänlig förare

Jag åkte tunnelbana och var förkyld. Jag nös och då ropade chauffören ”Blåsut” (så heter en station). Men jag trodde att han sa ”prosit” så jag skrek ”tack”. Alla tittade på mig.

Den skrattande räven


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!