Pinsamt när larmet går.
Pinsamt när larmet går. Illustration: Nino Keller

Väckte hela familjen

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 4.

God morgon!

Jag sov över hos en kompis. Men jag hade glömt att stänga av min väckarklocka och väckte hela hennes familj.

Anonym

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Rump-puss

Det här hände för typ en månad sedan och det kanske bara var pinsamt för min hamster. Jag skulle pussa honom på ansiktet, men när jag tog upp honom så ropade min mamma och jag råkade i stället pussa honom på rumpan!

Bye Bye

Möte i mörkret

Vi åkte nattåg till Åre och på natten blev jag väldigt kissnödig. Man behövde nyckelkort för att komma in i hytten, men det var så mörkt så jag såg inte var det låg. Jag gick ur hytten till toan. Men när jag kom tillbaka så mindes jag inte vilken som var vår dörr (plus att jag inte hade något kort)! Jag bankade på två dörrar.

En okänd man öppnade den första dörren och sedan öppnade pappa vår. Jag smet snabbt in i vår hytt!

Min BFF, om du läser det här, ja det är Siri som har Hermione som favoritkaraktär i Harry Potter

Brak i bamba

Det var tomatsoppa i skollunchen. När vår lärare skulle gå till sin plats efter att ha tagit mat, ramlade hon och fick soppa i hela ansiktet. Pinsamt!

ÄLSKAR KP


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!