Illustration: Johan Wanloo

Trött skämt

Pinsamheter som publicerades i KP 2.

Trött skämt

I höstas hade jag halloween-kväll med några kompisar. När vi kollade på film skulle jag skämta med en av mina killkompisar. Jag lutade mig mot honom. Men sedan råkade jag somna så.

Den chockade gurkan

PS. Han är mitt ex, så vi har bestämt att vi bara är kompisar.

Alldeles för mycket information

Vi hade en vikarie i skolan. Hon skulle visa en bild på sin telefon för mig. Men när hon gick in på Safari var hon inne på typ stringtrosor! Hon bara ”Oj, här var ett par trosor jag kollat på ...” Jag bara ”Hehe”.

ellennnnnnn

Flörtande pappan

En gång var jag på Gröna Lund. Pappa och jag skulle åka en grej och när vi stod i kön sa han som skötte åk-attraktionen att det fanns en plats kvar. Då ropade pappa ”Är det någon här som är singel?” Då trodde en kvinna att han flörtade med henne.

Pinsamma potatisen

Biltjuv i farten

Jag och min pappa åkte och handlade. Medan han var i affären försökte jag låsa upp bilen. När jag stod där och undrade varför det inte funkade sa en man ”Det är min bil, den där.” Ville bara dö.

Vad är oddsen?

Stolen var borta

Jag var på bio. När filmen var slut ställde jag mig upp och skulle ta på min jacka. När jag skulle sätta mig igen hade biostolen fällts upp, så jag satte mig på golvet och slog huvudet i stolen. De som satt bredvid skrattade och min mormor också.

Pinig Panda

Bus på bibblan

Jag hade slutat skolan och stod och väntade utanför biblioteket (mina föräldrar skulle hämta mig). Då kom två från min storasysters klass. De plingade på bibliotekets ringklocka, fast det var stängt, och sedan sprang de i väg. Efter ett tag öppnade en tant och sa jätteargt ”VAR DET DU SOM PLINGADE?”

En som älskar KP!

**

Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.