Signaturen ”Jag är elementet vatten” badar alltid i minst en timme.
Signaturen ”Jag är elementet vatten” badar alltid i minst en timme. Illustration: Stina Lövkvist

Trivs som fisken ...

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 13.

Hej allihopa! Ni vet när folk säger ”Asså jag älskar att bada, det är det bästa som finns”? Men när de väl badar så är de typ i vattnet max en kvart. När jag badar så badar jag i en timme eller mer. Det gör tyvärr att jag nästan alltid får bada ensam. Finns det någon som älskar att bada lika mycket som jag?

Jag är elementet vatten

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Hur lämna bästisen?

Hej alla underbara människor! Jag och min före detta bästa kompis har känt varandra sedan urminnes tider. Men för ett tag sedan insåg jag att jag inte gillar henne på samma sätt längre. Jag tror att vi har börjat växa ifrån varandra. Jag har även fått två andra kompisar som jag verkligen älskar. Grejen är att min ”bästa vän” inte passar in i vårt gäng. Men hon verkar inte riktigt fatta det, utan vill fortfarande vara med mig lika mycket som tidigare. Jag vet inte hur jag ska säga till henne att jag inte vill vara bästis med henne längre. Hur ska jag göra?

Hjääälp mitt liv är sååå dåååligt!!!

Paddan förstörde

Hej alla med denna fantastiska tidning framför näsan! Jag är en 10-åring som just var hemma hos en kompis. Roligt, ända tills han satte sig med sin ipad och verkade glömma bort mig. Plötsligt satt jag och byggde lego med hans lillebrorsa och lillebrorsans kompis i stället. Jag tyckte det var sjukt otrevligt gjort.

En dag kommer en gurka ta över allt!

Meningslöst med munskydd på hakan!

Den senaste tiden har jag stört mig på vuxna som går omkring med munskydd utan att använda dem. Jag ser nämligen många som har flyttat ner sina munskydd till hakan, så att de inte täcker munnen. Vad är vitsen med att bära munskydd om man inte använder det? Viruset har redan smittat många och pandemin är inte över än. Jag blir så irriterad på detta! Finns det någon som håller med?

Bara jag som störs av detta?


Läs mer Prat i tidningen KP!