Tråkig helg.
Tråkig helg. Foto: Jojo Falk

Tråkig helg!

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 8.

Helgtips, tack!

Hej alla med världens bästa tidning framför sig. Är det någon som har en idé vad man kan göra på en helt vanlig helg? Jag har nästan alltid tråkigt och sitter mest med min mobil. Jag brukar höra av mig till kompisar men de svarar oftast inte.

Galna tomaten

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Nöjd som jag är

Detta är något som ni antagligen inte hör så ofta. Jag är en 14-åring som älskar min kropp, mitt beteende och mitt utseende. Det har inte alltid varit så utan jag har behövt intala mig själv att jag är vacker och att alla ser olika ut. Jag tycker att ni också borde älska er själva för vilka ni är och inte önska att ni var annorlunda. Jag mår mycket bättre och är gladare nu.

jag älskar kladdkaka

Får inte ha Youtube

Mina föräldrar tycker inte att jag ska ha Youtube. Det låter kanske inte så jobbigt, men jag har velat starta en kanal i nästan ett år. Jag har inte tänkt visa mitt eget ansikte utan är intresserad av gacha. Just nu håller jag på att lära mig att redigera och fixa med olika appar. Jag tycker väldigt mycket om detta och skulle gärna försöka starta en kanal. Men mamma vill inte det. Jag får inte ens titta på Youtube för henne, eftersom hon menar att vad som helst kan dyka upp där. Jag förstår henne, men samtidigt vet jag ju själv att jag kan ta ansvar. Har ni tips på hur jag ska kunna övertyga min mamma om det?

En desperat oc som väntat för länge

Pengar för socker-stopp?

Hej alla unicorns där ute! Jag har sockerförbud nu och det går bra. Jag gör det mest som en kul och bra grej. Mina kusiner gör det däremot för att få högre månadspeng. Jag hatar när folk får pengar för sådant som är bra för dem! Finns det någon som tycker likadant? Svara ­gärna – eller kritisera om du så vill!

Unicornen som vill komma med på KP!!! :D


Läs mer Prat i tidningen KP!