Illustration: Jenny Karlsson

Tant på kroken

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 16.

I somras fiskade jag och mamma. En tant simmade förbi och mitt spö fastnade i hennes baddräkt, precis vid hennes bröstvårta! Såååå pinsamt.

Ehhh, oj förlåt

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Bordet välte

Vi var och handlade. I affären fanns ett bord uppställt med blåbär och stearinljus (inte tända). Duken hängde ner på golvet och jag råkade köra på den med min elrullstol så att hela bordet välte! Min pappa fick sätta tillbaka allt medan mina syskon gömde sig bakom en hylla ...

Ica supermarket i Lund vid brödavdelningen

Glömsk mamma

Jag och mamma var i stan och fikade. När vi hade ätit upp och gick kom en i personalen och sa att mamma inte hade betalat. Hon hade glömt! Alla på uteserveringen skrattade och jag ville sjunka genom marken.

Ginny Weasley


Kräk på karl

Min familj åkte flygplan när jag började må illa. Jag sa till mamma och vi gick mot toaletten. Men jag hann inte hela vägen, utan kräktes på en man. Han sa bara att det inte gjorde något.

Pinsaaaaaaamt***

Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!