Illustration: Nino Keller

Störiga sparkcyklar

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 16.

Är det bara jag som HATAR elsparkcyklar? Jag bor i Stockholm, och när jag gick ute med min kompis såg vi säkert 30 elsparkcyklar på vägen hem. Jag blir galen! De står parkerade överallt och de som använder dem bryter mot nästan alla regler. De kör mot rött jätteofta och nästan ingen har hjälm. Jag såg till och med en pappa (ja du läste rätt) som körde runt med sitt cirka 5-åriga barn framför sig! Det är ju LIVSFARLIGT! Så ni som kör elsparkcyklar, snälla, visa mer hänsyn och följ lagen!

En feministisk, bisexuell Stockholmare :)


Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Ensam på träningen

Jag har ett stort problem. Jag spelar fotboll och tycker att sporten är superkul. Men jag är alltid ensam på träningarna. Alla andra i laget känner varandra från skolan, men jag går i en annan skola en bit bort. Vad ska jag göra? Jag vill inte känna mig ensam men vill liksom inte heller sluta spela.

Freeedspäääälsss ta ut patrullen

hälsningar skuggstjärna

Keyyo är coolast

Tja! Jag är heeelt beroende av komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina. Jag har startat ett fanpage-konto på Instagram och har lyssnat på hennes sommarprat flera gånger. Jag har också hennes kokbok och en tröja med henne på.

Jag tror att jag har kollat på nästan alla hennes Youtube-videor, och det bästa jag vet är att kolla på när hon var med i Bäst i test. Finns det fler här som har en förebild ni är helt galna i?

#keyyoteam


Illustration: Nino Keller

Klurigt att komma ner

Hej alla kåpeare! Jag är en liten tjej på 8 år som älskar att klättra i träd. Men mitt problem är att jag har mycket lättare för att klättra upp i träden än att komma ner igen. Är det någon här som har tips på hur man lär sig att klättra nedför? Eller som bara älskar att klättra i träd lika mycket som jag?

Liten klätterapa


Läs mer Prat i tidningen KP!