Pinsamt misstag hos grannen.
Pinsamt misstag hos grannen. Illustration: Henri Gylander

Stel stämning hos grannen

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 14.

Galenskap hos grannen

Jag och min kompis hade sleep-over. På kvällen sminkade vi oss helt GALET! Vi lekte i studsmattan och kastade runt en stor minion-figur. Då råkade vi slänga över den till grannen! När vi gick dit frågade grannen varför vi täckte våra ansikten och varför vi hade slängt in en groda på hans bakgård. Sedan SPRANG vi hem.

Kennylou och Chella

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Maxat pinsam mamma

Jag gjorde en magnet-röntgen. Man skulle ligga blickstilla. Då kom mamma in och sa ”Men herregud, jag måste sitta med! Hon klarar ju sig aldrig själv!” Jag är 11 år, inte 3! När det gått typ tio minuter så pruttade mamma jättehögt ...

Sååå pinsamt.

HarryPotter_Nörden 2.0

Vurpa framför 9:orna

Jag hade torkat mitt bord i matsalen och skulle lämna tillbaka trasan. Då halkade jag på vatten som någon hade spillt. Dessutom fastnade jag under en hink så min kompis fick lyfta mig. De största på skolan tittade på mig.

Den som alltid ska kolla om det är blött på golvet

Fyllde fel dojor

Min familj spelade beach-volley. Jag prankade min pappa och hällde sand i hans skor. När vi skulle gå såg jag att pappa hade på sig skorna. Men de jag hällt sand i var kvar. Jag gick därifrån som om inget hade hänt.

Det pinsamma biet


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!