Signaturen ”Den korta pinsamma vargen” råkade gå och lägga sig i kompisens föräldrars säng ...
Signaturen ”Den korta pinsamma vargen” råkade gå och lägga sig i kompisens föräldrars säng ... Illustration: Ellen Greider

Somnade i fel säng

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 6-7.

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Fel säng

Jag sov över hos min kompis.
På morgonen berättade hennes pappa att jag hade gått i sömnen och lagt mig hos dem. De hade fått bära över mig till min kompis säng.

Den korta pinsamma vargen :D

Han tog tvålen

Min gamla klass var på badhuset. Våra föräldrar var med och jag duschade i killarnas duschrum. Jag skulle hämta duschtvålen. Det var en glittrig tvål som jag inte sett innan och som jag tyckte var superfin. Jag plockade upp den ur påsen och tittade på den med öppen mun. Då tog någon tvålen ur mina händer. Det var pappan till en tjej i min klass! Jag skämdes i flera veckor efter det.

Den pinsamma tjejen i fel duschrum

Potatis-tjuven

Jag var på Ikea och vi köpte mat. I kön såg jag en tallrik med pommes frites. Jag trodde det var min och tog en pommes. Då märkte jag att det var en tant och en gubbe där och att det var deras tallrik. De bara log. Så pinsamt!

En tjej som gillar mat

Siri sabbade

Jag skulle jag skriva till mamma och säga att jag skulle stänga av mobilen och att jag älskade henne. Jag bad Siri göra det, men hon skickade till min kompis mamma i stället.

Glass som har smält och blivit en snögubbe som gått i väg


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!