Illustration: Johanna Kristiansson

Skynket blåste upp

Pinsamheter som publicerades i KP 8-9.

Skynket blåste upp

Jag var på en festival. Där fanns det ett utedass med bara ett skynke framför. När jag gick på det blåste skynket upp och alla såg mig. Jag dog.

någon som inte går på ett utedass igen

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Räv med magproblem

Förra året hade jag en presentation för klassen om en typ av räv. Jag hade en bild på en räv som hoppade på ett lustigt sätt. Min kompis frågade hur de fått en bild på ­räven. Jag skulle säga att den var uppstoppad, men i stället sa jag att den var ­förstoppad! Hela klassen skrattade.

Oj vad lång den blev :)

Mamma löser allt

Jag shoppade med min moster och mamma. Vi skulle prova några kläder, men hade bråttom och det fanns inga lediga provhytter. Gissa vad mammas lösning var! Att vi ställde oss och provade mitt bland klädställningarna i butiken. Andra kollade konstigt på oss.

Fatta vad pinsamt!

Mamma kan inte twerka

En gång spelades låten Made you look på radion. Då började mamma dansa konstigt. Sedan sa hon ”Jag kan inte twerka.” Då sa pappa ”Men det måste du ju lära dig!” Och sedan började de prata om någon twerk-skola. Det var SUPERpinsamt!

Marmeladen

Fel dörr

Jag skulle öppna vår ytterdörr. Jag kunde inte få in nyckeln och försökte i typ tio minuter. Då kom min granne ut och sa att jag hade tagit fel dörr. Jag sa bara förlåt och sprang i väg.

Greta Gris


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.