Signaturen ”En kokt potatis” är rädd för silverfiskar.
Signaturen ”En kokt potatis” är rädd för silverfiskar. Illustration: Stina Lövkvist

Skrämmande firrar

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 4.

Skrämmande firrar

Hej alla! Jag är superrädd för silverfiskar. Jag vågar knappt gå på toa, så rädd är jag att få syn på en. Vad ska jag göra? Snälla, hjälp!

En kokt potatis

Ett lag räcker

Jag fattar inte varför det finns ett damlag och ett herrlag i typ alla sporter. Jag har hört någon säga att det beror på att män har enklare för att bygga muskler. Jag kan fatta det. Men jag tycker ändå att alla ska få spela tillsammans! Vad händer förresten om man till exempel är trans? Då har man väl kvar musklerna från sitt biologiska kön?

Svara snälla!!!

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Njuter av naturen

Jag är en kille på 13 år som undrar om någon mer än jag är intresserad av naturen? Jag känner ingen annan som är det. Själv kan jag sitta väldigt länge och titta på bilder av naturen. Det gör mig lugn.

En naturintresserad

Tomt på Tiktok

Det verkar som att man måste vara snygg och duktig på att dansa för att bli viral på Tiktok. Det gör mig jättearg! Jag vill också dansa och synas på Tiktok. Men mina videor får bara tre visningar. Det är danser som jag har kommit på själv, men ändå. Kan någon säga vad jag gör för fel? Tacksam för svar.

TikTokaren med 15 följare

Glad av trumpeten

Jag vill bara säga att jag har världens bästa trumpet-lärare. Jag har spelat trumpet sedan jag var 9 år (nu är jag 11). Ibland har jag funderat på att sluta, men varje gång har min lärare fått mig att fortsätta. Han är rolig, snäll, skojig och får mig på glatt humör. Jag mår alltid bra av att gå till lektionerna. Så ett stort tack till världens bästa Mats!

Den glada trumpet :)


Läs mer Prat i tidningen KP