Se smådjuren!

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 11.

Se smådjuren!

Jag är en tjej på 10 somrar som tycker att alla borde se sig för när de är ute och promenerar. Annars är det lätt att råka trampa på små djur som nyckelpigor, skalbaggar och sniglar. En gång när jag var på väg till min dans såg jag massor med döda skalbaggar och nyckelpigor.

Så snälla, se er för!

YES jag kom med!

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Pirrigt med piano

Hej alla människor! Jag är en kille på 10 jordsnurr som behöver hjälp. Jag spelar piano och är ganska bra men jag blir alltid så nervös när jag har lektion eller konsert. Jag brukar vara social men när jag är där så blir jag jätteblyg och säger typ bara ja eller okej. Har någon tips på hur jag ska sluta vara så nervös?

King Kong.Tara på brawl stars:)

Sörjer hamstern

För några veckor sedan gick min hamster bort. Sedan dess har jag bara gråtit och gråtit, förutom när jag ligger i sängen och stirrar tomt mot väggen. Min hamster var den bästa hamstern i hela världen. Det var pappa som välte buren. Han har bett om ursäkt, men jag kan inte förlåta honom. Min hamster fick bara leva i fyra månader. Jag tror att jag har en depression. Vad ska jag göra?

Älskar dig Melanie, min ängel<3

Klick vid en blick

Hej alla som har denna fantastiska tidning framför näsan! När folk blir kära i varandra i ­filmer och serier verkar de falla bara av att titta på varandra. Det är som om enbart utseendet avgör saken. Måste man se bra ut för att få någon att bli kär i en? Filmerna får en ju att tro det. Hoppas att det är någon annan än jag som har lagt märke till det.

En anonym KP-älskare som heter Alexandra och inte är anonym längre:)

***
Läs mer Prat i tidningen KP!