Signaturen ”Hello” blir skrämd av sin kompis gulliga men buffiga vovve.
Signaturen ”Hello” blir skrämd av sin kompis gulliga men buffiga vovve. Illustration: Gunilla Kvarnström

Rädd för hunden

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 3.

Rädd för hunden

Jag har ett litet problem som jag inte vågar säga. Min kompis har en stor, buffig och lite skällig hund. Han är väldigt gullig, men jag är ändå rädd för honom. Jag vet inte hur jag ska säga det till min kompis. Det är väl bäst att säga sanningen, men jag tror inte att jag vågar. Vad ska jag göra?

Hello

Bildtext: Signaturen ”Hello” blir skrämd av sin kompis gulliga – men buffiga –vovve.

Snart emo?

Jag tror att jag håller på att bli emo. I dag hade jag ett par svarta byxor på mig och nu har jag lagt till en deppig låt i min spellista. Dessutom drömde jag att jag var en svart katt som hade en taggig choker om halsen. Jag är så sjukt rädd!

#vågavaemo

SKRIV TILL PRAT

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Leka bland maten

Jag har kommit på en sak. Borde man inte ha en barnavdelning eller ett lekland i varje mataffär? Då slipper ju alla barn vänta på föräldrarna medan de handlar! Är det bara jag som tycker att det är en bra idé? Blir glad över svar!

Moon Dreamy är mina favoriter inte Apis

Snällt på Tiktok!

Hej alla som läser detta! Jag tycker att det har blivit för mycket hat på Tiktok. Även om du tycker att någon har gjort en konstig Tiktok-video, kommentera inte något taskigt (som ”bara i Borås”). Det är inte kul! Jag skulle bli jätteledsen om någon skrev elaka kommentarer till mig. Snälla, tänk på vad ni skriver!

JAG KOM MED!!!

Vi leker Warriors

Jag är en kille på 11 år som undrar om det bara är jag som älskar Warriors. Jag och mina kompisar leker och målar och ja, gör allt man kan göra. Finns det fler som ­älskar Warriors så här mycket?

Warriorcatsarelife på Roblox ;)

Skyller på mensen

Tjenare! Min kompis har fått mens och skyller nästan allt på den. Om hon är sur så är det alltid på grund av mensen. Hon tror att hon kan slänga ur sig vad som helst och sedan använda sin mens som ursäkt. Jag tycker att det blir fel. Jag är också lite orolig för att inte få mens snart. Att alla andra ska få det före. Ska jag ljuga då och säga att jag också har fått?

Snälla ta med mig bästa KP ;)


Läs mer Prat i tidningen KP