Pinsam mamma.
Pinsam mamma. Illustration: Henri Gylander

Pinsamma föräldrar

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 8.

3 pinsamma saker som föräldrar gör

1. Ställer massa frågor till ens kompis.

2. Sjunger i bilen.

3. Skriker hejdå till en.

En potatis som undrar om hon kan få sin text i rött

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Två pinsamma päron

Jag och mamma skulle hälsa på min ­kusin, som bor på 5:e våningen. Hissen var upptagen så vi sprang upp för trapporna. När vi kommit hela vägen upp hoppade det fram en man som skrämde livet ur oss! Då skrek mamma så det hördes i hela ­trappan!

Tjejen som älskar gymnastik

PS. Mannen skulle skoja med sin dotter och inte oss. Han skämdes.

Flörtig mami

Häromdagen åkte jag och mamma bil. Hon hade hackat chili till middagen och råkat klia sig i ögat. Då började det klia mer och därför blinkade hon jättemycket. Min kompis och hans pappa åkte förbi när mamma blinkade. Då ­trodde kompisens pappa att hon flörtade med honom!

Sångfågeln

Fantastisk upptäckt

Jag och min killkompis var hemma och låg och läste. Jag sträckte på mig och just då kom mamma in och sa ”Nämen kolla, du har fått hår under armarna!” Jag bara skrek ”UUUUT!” Fatta hur pinsamt!

Tjejen som aldrig mer sträcker upp armarna

Prutten i Alperna

På sportlovet var vi i Österrike och åkte skidor. När vi åkte kabinbana hände en jättepinsam sak: Min pappa råkade prutta jättehögt! Alla tittade på oss och några flinade. Det var jättetrångt i liften och det luktade väldigt äckligt. När vi hade kommit upp sa pappa ”Ja, men det var väl ändå lite roligt?” Men det höll i alla fall inte jag med om. Det var det pinsammaste jag någonsin varit med om.

Lite lång kanske