Illustration: Johan Wanloo

Pappa med pinsamma pjuck

Pinsamheter som publicerades i KP 15.

Skaffa nya skor!

Hej, jag vill bara säga att min pappa har vääärldens mest pinsamma sandaler!

Pinsam pappa

Ingen såg minionerna

Jag såg senaste Minioner-filmen på bio. Då behövde jag gå på toa. Jag satt högst upp i salongen och var tvungen att gå förbi projektorn. Jag råkade ställa mig framför den så man inte såg filmen.

Hej Elvira

Bajs i badet

Jag var och badade med min kompis. Då blev jag plötsligt JÄTTE-BAJSNÖDIG. Allvarligt, jag kunde inte hålla mig. Så jag tog av mig bikini-trosorna och bajsade i vattnet. Jag visste inte att bajskorvar flyter, så när jag såg den simmade jag snabbt därifrån. Ingen märkte, men mamma blev skitarg när jag berättade.

Det var jättemycket folk där …

Knasigt prank

Jag och min syster skulle pranka vår mormor och mamma. De drack champagne och när de var borta en stund bestämde vi oss för att låtsas att jag kissade i champagne-glaset. När jag trodde mamma och mormor var på ingång drog jag ner byxorna och böjde mig över glaset med rumpan. Men då var det inte mamma och mormor som kom utan min mormors man! Så pinsamt!

Izzy

PS. Han trodde att det var på riktigt!

KuL!

En i min klass hade skickat i vår klass-gruppchatt att hen var på Liseberg. Jag skulle skriva ”kul”, men råkade skriva ”kuk” i stället!

Ananasen


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!