Gör som signaturen ”Ensamhattifnatt”! Överraska en sjuk kompis med fika!
Gör som signaturen ”Ensamhattifnatt”! Överraska en sjuk kompis med fika! Illustration: Nino Keller

Oväntat fika

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 14.

För ett tag sedan var min ena kompis sjuk. Då lämnade jag och en annan kompis saft och kex, som jag hade bakat, utanför dörren. Vår sjuka kompis blev så glad att hen nästan började gråta. Den minen önskar jag att jag får se igen. Det var det bästa som hände på hela sommarlovet!

Ensamhattifnatt

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Syrran härmas

Hej KP! Jag har en väldigt irriterande lillasyster som är tre år yngre. Hon härmar mig med ALLT! Först började jag gilla Billie Eilish. Då började hon också göra det. När jag började älska Harry Potter så skulle hon sätta upp bilder på väggen precis som jag hade gjort. Nu är det Hungerspelen hon härmar mig med, trots att hon egentligen är för liten. Hon går runt och säger att hon älskar det, fast hon inte ens har sett filmerna. Jag stör mig verkligen!

Billie-, Harry Potter- och Hunger Games-beroende person

Varför Warriors?

Hejsan alla! Jag har en fråga till alla er som har läst Warriors. Vad är det som är så kul egentligen? Jag tycker att det bara är en och samma sak som händer, om och om igen: Katterna springer runt och slåss. Jag fattar inte det roliga? Snälla, svara!

Jag älskar att läsa

PS. Jag har läst Sagan om ringen, Harry Potter och Hungerspelen. Warriors kan inte jämföras med dem.

Önskan om fred

Jag är jättearg nu! Jag fyller år snart och skrev därför en önskelista. Högst upp skrev jag en hundvalp (det jag vill ha mest av allt i hela världen) och efter det att jag vill att alla krig tar slut, eftersom det är hemskt att så många oskyldiga människor dör. Men när pappa läste det skrattade han bara och härmade:

”Att alla krig tar slut, jahaja”. Jag blir så ARG på honom och alla andra som inte bryr sig!

Arg tomatsås som inte gillar ketchup:(


Läs mer Prat i tidningen KP!