Varför anses det mer normalt att rida på hästar än på käpphästar? undrar signaturen ”Wynter”.
Varför anses det mer normalt att rida på hästar än på käpphästar? undrar signaturen ”Wynter”. Illustration: Elin Lindell

Onormalt normalt

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 12.

Onormalt normalt

Hejsan alla som läser detta! Är det bara jag som stör mig på att vissa saker anses normala och andra onormala? Typ att det är ”normalt” att hålla på med ridning, men ”onormalt” och konstigt att hålla på med käpphästar. Vem är det som bestämmer vad som ska vara konstigt och inte?

Kritik tåls.

Wynter

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Ändra åldersgränsen!

Jag tycker att åldersgränsen på Tiktok är för hög. Mina föräldrar tillåter mig att kolla på Youtube men inte att ha Tiktok. Ett av skälen är att jag bara är 9 år och alltså under åldersgränsen. Är det någon som håller med? Blir jätteglad av svar!

En liten hamster

Ge mig glasögon!

Hej alla med KP framför näsan! Jag vill ha glasögon. Inte för att jag behöver det utan bara för att jag vill. Jag vet att jag skulle passa i det, för jag har testat mammas. Glasögon är enligt mig sjukt snyggt. Men jag vet att många andra vill bli av med sina. Så om du är en av dem, kan vi typ byta?

ÄrvärldensstörstaSTRANGERTHINGSfan

PS. Jag har faktiskt väldigt bra syn.

Kroppen är perfekt

Tidigare i dag ställde jag mig framför spegeln. Efter det känner jag mig vacker. Min kropp passar mig helt perfekt och jag älskar varenda centimeter av den. Så skulle jag vilja att alla fick känna. Om du funderar över din kropp, bestäm bara att du föddes med den just för att den passar dig perfekt. Och om någon inte vill vara med dig på grund av hur du ser ut, är det då en ­stöttande vän? Nej. Skaffa äkta vänner som vill vara med dig för din personlighet och inte utseendet.

Giraffen med alldeles för kort hals för att kalla giraff. <3

Eminem äger!

Jag tycker att rap-artisten Eminem är jättebra och att fler ska lyssna på honom. Nästan alla i min klass är Hov1-fans och lyssnar på dem hela tiden. Vissa av er som läser är nog också det. Men om ni bara testar att lyssna på Eminem så kommer ni att älska honom. Jag rekommenderar låtarna The real slim shady, Without me och Superman.

Izzy du vet vem jag är:)


Läs mer Prat i tidningen KP