KP-chefen Lukas skriver om boken i senaste numret av KP.
KP-chefen Lukas skriver om boken i senaste numret av KP.

Nya Kropp & Knopp-boken släpps 27 augusti

Nu har vi gjort en uppdaterad version Stora boken om Kropp & Knopp. KP-chefen Lukas skriver om den på sidan 2 i senaste numret.

Hej halloj alla kåpeare!

Jag vet att många av er gillar våra Kropp & Knopp-sidor. Men visste ni att det finns en hel bok också? Stora boken om Kropp & Knopp! Nu kommer den i en uppdaterad version med fler frågor. De som redan har förra versionen kanske ska vänta med den nya tills den kommer på bibliotek. Men ni andra Kropp & Knopp-diggare, sätt upp den nya på önskelistan – överst! Stora boken om Kropp & Knopp finns snart att köpa i vanliga bokhandeln och här på KPwebben.

Boken innehåller över 200 sidor med det mesta av det bästa från Kropp & Knopp. Hundra och åter hundra frågor, och förstås lika många expertsvar. Plus massor av illustrationer av KP:s bästa tecknare. Böckernas bok, helt enkelt.

För att fira, bjuder vi här på KPwebben och i senaste numret på nya Kropp & Knopp-ordlistan ur boken, med bilder av Jojo Falk, som även tecknat bokens omslag. Inte visste jag att en ordlista kunde vara både pirrig och intressant samtidigt. Men det går, kolla själv här och på sidorna 40–45 i KP 13.