Med pinsam pappa på restaurang.
Med pinsam pappa på restaurang. Illustration: Jenny Dahlberg

Naaaw, en apunge!

Pinsamheter som publicerades i KP 5.

Naaaw, en apunge!

Jag och min pappa hade beställt mat på en restaurang. Då satte han på en video på mobilen, som handlade om människor som räddade djur. Han hade jättehög volym och hela tiden sa han typ ”Ååh ... En apunge. Som har ­fastnat i ett staket! Åhhh ...”

Det pinsamma vargblodet Maddy

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Slemmig skattjakt

Farmor bor i en lägenhet på sjätte våningen. Jag och min syster brukar spotta från hennes våning och sedan springa ner och leta efter loskan. En gång när jag letade efter mitt spott på bottenvåningen kom en tant och frågade ”Vad letar du efter?”

Jag heter chicki

Domino!

Pappa och jag skulle köpa en cykelhjälm till mig. När vi stod och kollade på hjälmarna så snubblade pappa. Han välte en cykel, och då välte massa andra cyklar. Det var många som stod och kollade. Jag ville bara försvinna.

Hejsan:) Iris du vet vem jag är

A, inte U

Jag och min mamma skulle köpa en madrass på Ikea. Vi skulle skriva in i datorn var den låg och jag skrev ”13, fuck 31”. Då sa mamma att jag skulle skriva med a i stället för u, annars blir det ”knulla”.

Alla stirrade. Jag dog.

En tjej som aldrig kommer åka till IKEA med min mamma igen

Plank-prutt

På gympan skulle vi stå i plankan. Det blev som en tävling och jag var med i ”finalen”. När jag skulle vinna la jag värsta brakaren.

Jackpott


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.