Illustration: Mattias Andersson

Mjöl-mumiens återkomst

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 3.

Vi bakade bullar på hemkunskapen och jag hade hämtat mjöl i bamba. På vägen tillbaka halkade jag och spillde allt mjölet över mig. Sedan den dagen har jag blivit kallad mumien.

klumpidunsen 2.0

Ensamma i applåden

Jag var på en konsert med pappa. Ljuset släcktes och vi väntade ganska länge innan de kom ut på scenen. Pappa sa ”Om vi applåderar kommer alla andra i publiken haka på.” Han började applådera jättemycket och jag gjorde några klappningar. Men ingen ­annan klappade! En som satt framför oss sa ”Bra försök”.

Jag gömde mig i tröjan för att det var så pinsamt!

En illaluktande apelsin med glasögon

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Stelt tvek-smek

Jag och en kille skojbråkade. Jag skulle skämtsamt slå honom på kinden, men tvekade och då smekte jag liksom honom på kinden i stället. Det blev jättestelt!

Den tvekande ;)

Rött vin på vit duk

Min familj var hemma hos en annan familj. Jag och deras son lekte med gosedjur. Jag råkade kasta ett gosedjur så att det träffade ett vinglas. Det kom vin på deras duk och vita soffa. Fläcken gick inte bort ... Så himla piiiiinsamt!

Anonym


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!