Illustration: Johan Wanloo

Konstig överraskning

Konstig överraskning

Jag och min kompis var på hennes innergård. Hennes storebror och hans kompisar kom. När de gick upp till lägenheten så glömde brorsan kvar sin Ipad. Då tog vi massa konstiga bilder med den och gjorde videor. Men sedan när vi kom upp visade det sig att det var hans kompis Ipad.

idde och edde

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP

Snuvad på kakorna

Jag och min kompis sålde kakor utanför min lägenhet. En kvinna ville köpa, men när vi fick pengarna så glömde vi att ge henne kakorna och bara gick därifrån! Hon bara ”Kan jag få mina kakor eller?” Sååå pinsamt!

Katten som fyller år vart femte år

Vild dans i bilen

Min pappa och jag åkte bil. Då satte han på Tone Sekelius låt My way och höjde jättemycket. Efter ett tag behövde vi stanna i en kö. Då blev pappa helt galen och började dansa. En kvinna gick förbi och kollade på oss som om vi var helt knäppa.

Jag är pinsam

Livrädd för sladdormen

Jag skulle hämta mina hörlurar i vårt uterum. När jag kom dit såg jag vad jag trodde var en orm! Jag skrek och sprang i väg. Då visade det sig att det bara var hörlurssladden. Mina föräldrar skrattade jättemycket.

Kakmonstret som är rädd för ormar

Chokladmos i fickan

Min kompis gav mig en choklad­-godis. Jag tyckte inte om den så jag stoppade den i fickan. Sedan glömde jag den. När jag kom hem hade den smält i hela fickan ...

Den skumma skumbananen


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.