Illustration: Jenny Karlsson

Klämde i lite för mycket

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 13

”Oj då”

Jag hade tuba-lektion och spelade upp läxan för min lärare. I slutet skulle man klämma i extra mycket. Då tog jag i så mycket att jag la av en ­brakare. Min lärare bara ”Oj då”.

Den pinsamma apan

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Ris-attack!

En lunch åt jag ris. Jag behövde nysa så jag höll för näsan. Men munnen var öppen så det sprutade ris överallt. Dog typ.

Ahhhhhhhh!

Fel sorts bralla

Jag och mamma var och köpte kläder. Jag behövde ett par säckiga byxor till min uppvisning, men jag råkade säga att ”Man ska ha på sig ett par SEXIGA byxor!” Mamma bara skrattade, men jag skämdes ihjäl.

En pinsam elefant med elegant snabel

Promenad med läraren

Det här var i skolan i våras. Jag hade glömt min serie som vi ritat hemma. Jag frågade min lärare om jag fick hämta den under rasten. Då kom en klasskompis på att läraren kunde följa med mig. Så vi gick hem till mig och tillbaka. Sååå stelt.

Brukar inte glömma saker


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!