Pinsamt att fastna i trädet.
Pinsamt att fastna i trädet. Illustration: Ellen Greider

Inte så imponerande

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 9-10.

Inte så imponerande

Jag skulle imponera på min klass (med bland annat min crush) och klättrade upp i ett träd. Men när jag väl skulle klättra ner så kunde jag inte det. Vaktmästaren fick komma och bära ner mig. Sååå pinsamt!

havregryn+bananchips

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Dålig tajming

Vi hade lektion. Det blev min tur att svara på en fråga, men jag hörde inte det. Så jag började peta i näsan. Alla tittade och fröken sa ”Har du hittat något där, eller?”

Den som aldrig ska peta i näsan igen

Snacket går i släkten

När jag skriver det här har jag nyss fått nya KP. Jag kom med på Pinsamt. Nu har min mamma tagit bild på min insändare och skickat till hela släkten! Alla mina mostrar, mina morbröder och mormor och morfar har alltså fått veta. De kommer att visa för mina kusiner och om tre dagar ska jag på släktkalas! Då kommer ju alla kommentera och jag kommer dö ...

Jag har haft typ 7 brevvänner samtidigt är det någon som haft fler brevvänner samtidigt?

Fel farmor

Jag och min farmor åkte tunnelbana. När vi klev av råkade jag följa efter fel person. Jag tog den som jag trodde var min farmor i handen.

Personen sa ”Oj, hejsan.”

Sååååå pinsamt

Cringe!

En gång skrev jag ”cringe” på min story, för jag trodde att det betydde att något var najs. Flera frågade varför. Sedan lärde jag mig ...

Today is a good day


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!