Svårt att ha ”hemlig” musikstil när hörlurarna läcker.
Svårt att ha ”hemlig” musikstil när hörlurarna läcker. Illustration: Jojo Falk

Hemligheten hörs

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 10.

Hemligheten hörs

Mina hörlurar är sämst. De släpper ut så mycket ljud. När jag lyssnar på musik så hör andra min musik jättehögt. Det är jobbigt, ­eftersom min musikstil är rätt hemlig. Jag lyssnar på en japansk artist, som inte så många andra lyssnar på. Därför är det här jobbigt. Jag vill hellre använda pappas hörlurar, för de är mycket bättre. Men han har så sjukt mycket öronvax! Det är jätteäckligt.

Jag fattar att många tycker att detta inte är så viktigt men för mig är det det :/

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Liv utan lycka

Jag hatar mitt liv. Jag är alltid arg, ledsen eller negativ. Mina kompisar pratar om mitt utseende på ett dåligt sätt och min bästis mår väldigt dåligt. Mina föräldrar verkar inte bry sig om mig. Jag får skuldkänslor för minsta lilla. Fyra av mina släktingar har dött på ett år. Jag känner mig dum och korkad. Jag är olyckligt kär i en tecknad seriefigur. Jag är kär i tre till. En av dem är min bästis. Hon är tjej, jag är tjej och jag har ingen att berätta det för. Ingen förstår. Jag är väldigt annorlunda. Jag har inget syfte i livet. ­Känner någon mer så här? Du skulle kunna bli min brevvän! Jag behöver verkligen ­någon att prata med.

Tjejen som inte vågar gå till kuratorn :(

Sluta släng!

Jag är en kille som tycker att de som slänger mat borde betala böter. Tänk på alla som svälter. Släng inte mat. Snälla!

Någon som håller med?

Vill ha läslust

Jag har ett ganska jobbigt problem. Jag har svårt att komma in i böcker. Jag kan läsa bra, men jag fattar inte riktigt vad jag läser. Jag liksom drömmer mig bort i något helt annat. Mina kompisar älskar att läsa. De kan sitta i timmar. Jag vill också kunna njuta av att läsa. Vad ska jag göra?

Blir väldigt tacksam för svar

sa en liten cooling;)

Maskera flera

Jag har en idé. Borde det inte finnas ­Masked singer för barn? Så i stället ör att ha kändisar bakom maskerna, ska ­juryn gissa hur gamla barnen är.

Ett Masked Singer-fan


Läs mer Prat i tidningen KP