Signaturen ”Hundälskaren” glömde byxorna.
Signaturen ”Hundälskaren” glömde byxorna. Illustration: Ellen Greider

Glömde något viktigt

Pinsamheter som publicerades i KP 3.

Glömde något viktigt

En gång glömde jag att sätta på mig mina byxor när vi hade idrott. Jag sprang omkring i kalsongerna och alla skrattade.

Hundälskare

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Snoppen på rullbandet

Mamma och jag handlade. Vi köpte Pringles-chips och två apelsiner. När vi kom till kassan råkade jag lägga upp dem så att det såg ut som en snopp på rullbandet. Mamma flyttade på dem och sa tillräckligt högt för att alla skulle höra: ”Det såg ju ut som en snopp! Du vet en sådan som folk brukar klottra.”

Om jag inte kommer med så ... eh ... jag vet inte

Min vän fontänen

Jag och min bästis åt lunch i ­matsalen. Vid samma bord satt en ­lärare som hade långt, vitt skägg. Jag sa till min bästis att han såg ut som en tomte. Då började hon gapskratta så att mjölken hon drack sprutade ut över läraren mittemot.

Nån som aldrig har kommit med i kp

Pussade pizzan

Jag och pappa var i mataffären. Vi skulle handla till en av mina sämsta maträtter, som är tonfisk. Men då såg jag att pappa hade lagt pizza i kundvagnen! Jag började pussa den och skrika av glädje. Då märkte jag att det inte var vår vagn ...

Den ruttna pizzaälskaren

Fisig far

En gång fes pappa i klassrummet när vi hade utvecklings-samtal. Jag skämdes ihjäl!

Omg jag skäms så mycket


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.