Hampus Hedström är gäst hos Beppe.
Hampus Hedström är gäst hos Beppe.

Gäst i avsnitt 8: Hampus Hedström

I det åttonde avsnittet av KPTV gästar komikern Hampus Hedström. Temat är pinsamheter och skämmiga föräldrar.

Hur känns det att vara en del av KPTV?

– Jag blev jätteglad när jag fick frågan – särskilt eftersom min kompis Beppe leder programmet. Vi har jobbat ihop några gånger tidigare. Han är så skojfrisk och lätt att tycka om.

Vad är ditt starkaste minne från KP?

– Vi hade tidningen i skolan. Den var som en del av inrättningen. Jag minns Kropp & Knopp bäst. Det kändes så spännande och nytt, nästan lite förbjudet, att läsa.

Avsnittet du medverkar i handlar om pinsamma föräldrar. Vad har du för erfarenheter?

– Min första reaktion var faktiskt ”vad har jag att säga om det?!” Jag har nästan aldrig tyckt att mina föräldrar är pinsamma. Kanske någon gång ibland, när jag var yngre. Men i efterhand har jag förstått att det var jag som förstorade upp händelserna snarare än de som skämde ut sig. Jag själv var nog pinsammare än mina föräldrar!

På vilket sätt?

– Hela min grej som barn var att klä ut mig i konstiga kostymer och uppträda i skolan. Om och om igen, så fort jag fick chansen. Jag skämdes väldigt sällan. Men andra tyckte garanterat att jag var pinsam ibland. Kanske till och med mina föräldrar, haha ...

Finns det något som får dig att skämmas i dag?

– Om jag uppträder inför en publik och ett skämt inte funkar, då kan det vara pinsamt i stunden. Tänk att ingen skrattar och det blir helt tyst. Det kan kännas jobbigt. Men ändå inte så farligt som det verkar. Efteråt tänker jag att ingen minns mitt misstag i morgon.

Som avslutning, berätta ditt bästa Flams!

– Det får bli ett klassiskt kattskämt: ”Katt åt linjal – blev mätt!”

Hampus Hedström

Bor: I Stockholm.

Gör: Är komiker och youtuber.

Intressen: Privatekonomi, golf och att grilla.

Favoritmat: Allt, jag är väldigt glupsk.


Gäster i KPTV

KPTV består av åtta halvtimmes-avsnitt. Varje avsnitt har ett särskilt tema och en känd gäst. Det åttonde avsnittet släpps fredagen den 16 november på streaming-kanalen C More.

Avsnitt 1: Bästis-problem, med skådisen och komikern Nour El Refai.

Avsnitt 2: Mobbning, med programledaren Sofia Dalén.

Avsnitt 3: Lögner, med ­komikern Daniel Norberg.

Avsnitt 4: Vinnarskallar och dåliga förlorare, med simmaren Sarah Sjöström.

Avsnitt 5: Krånglig kärlek, med youtubarna Tomu och Yumi.

Avsnitt 6: Pubertet, med programledaren Markus Granseth.

Avsnitt 7: Sorgen när ett husdjur dör, med artisten Cazzi Opeia.

Avsnitt 8: Pinsamma föräldrar, med komikern Hampus Hedström.