TikTok-stjärnan Nattid, Joakim och Johanna som ritar Katten Nils, KP:s maskotar och KP-Lukas. Alla kommer till KP:s sportlovskul på Skansen.
TikTok-stjärnan Nattid, Joakim och Johanna som ritar Katten Nils, KP:s maskotar och KP-Lukas. Alla kommer till KP:s sportlovskul på Skansen.

Fira sportlov med oss!

Ingen kåpeare som är i Stockholm helgen 1–3 mars får missa Sportlovsskoj med KP på Skansen. Kolla här nedanför bara!

KP + Skansen = Sportlovsskoj

När: 1-3 mars

Öppet: 10–16

Plats: Skogens hus, Skansen

Pris: Gratis inträde för KP-prenumeranter (med kupong från baksidan av KP 3) plus en kompis. Annars vanliga Skansen-priser. KP-aktiviteterna är gratis för alla.

Schema:

10–16 Gör egna pins

10–16 KP:s läshörna

10–13, 14–16 Spela Fifa mot mästare

13–13.30 Serieskola med Katten Nils-skaparna

13.30 Omslagsworkshop med KP-Lukas

14–14.30 INSTÄLLT PÅ GRUND AV SJUKDOM Träffa Nattid (vid dansbanan, Bollnästorget)

15–16 Skridskodisco med maskotarna K & P (skridskobanan vid Bollnästorget)

Den 1–3 mars flyttar KP in på Skansen i Stockholm och tar över byggnaden som heter Skogens hus. Här kan ni se den på kartan: skansenkartan – skriv bara "Skogens hus" i sökfönstret.
Alla prenumeranter har gratis inträde för sig och en kompis. Bara att visa kupongen från baksidan av KP 3 i biljettluckan.

I KP-huset (Skogens hus) kan man träffa KP-chefen Lukas och tillverka egna pins hela dagen, eller bara slappa och läsa KP förstås. Man kan även utmana riktigt grymma Fifa-gejmers i spelrummet. Och så kommer TikTok-superstjärnan Nattid varje dag klockan 14. Då går vi ut till en närbelägen liten scen vid Bollnästorget, bildar en kö för autografer och selfies – och kanske till och med tar ett par danssteg tillsammans!

Skaparna av Katten Nils, Joakim Gunnarsson och Johanna Kristiansson, kommer också att vara på plats och hålla sin berömda serieskola. Dessutom kommer maskotarna K & P att dyka upp då och då – livs levande!

Glöm inte att ta med matsäck eller pengar att köpa något att äta för. Man blir hungrig av sportlovsskoj. Och ta med skridskorna – för vem vill inte glida runt med K & P på skridskodisco?


Du vet väl att det alltid finns mer att läsa i tidningen KP!