Illustration: Mattias Andersson

Fel-daskad

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 10.

Fel-daskad

En gång var jag och min familj på stranden. Jag tänkte slå pappa på rumpan. Men då var det en man med samma badbyxor som min pappa.

Hur smakar surströmming undrar surströmmingen

Ingen kak-tjuv

Jag och min bästa kompis köpte en låda muffins på en affär. Efter det gick vi till Coop, men där köpte vi inget. När jag skulle gå ut kom en random person och skrek. Han trodde att jag hade snattat muffinsarna. Då kom en från personalen och såg att de kom från den andra affären. Han sa ”Du måste ju kolla med lill-grabben först.”

Kaktu det är jag lime

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Dansande mammor

I går var jag på restaurang med min bästis och våra mammor. Min mamma hörde en låt på sitt språk. Hon ställde sig upp och började dansa! Och min bästis mamma hängde på! Min bästis filmade och jag ville bara dö.

konstiga ungar med konstiga morsor

Kiss för publik

I dag var min familj på utflykt. När vi skulle åka hem så satte jag och pappa oss i bilen. Men mamma behövde kissa, så hon satte sig någon meter framför bilen. Det hon inte visste var att det satt en man i bilen bredvid vår! Sååå pinsamt!

Korven2.0

Hur tung?

Alldeles nyss i mataffären skulle jag och min mamma handla vitkål. Då sa min mamma: ”Vitkålen är tung som en pung!” En man bakom oss stirrade på mig i typ en minut.

Jag dog :(


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!