Pinsamt pappa som fejk-gråter.
Pinsamt pappa som fejk-gråter. Illustration: Mattias Andersson

Fejkande far

Pinsamheter som publicerades i KP 4.

Fejkande far

En gång när jag och min lillebror var små blev han ledsen och skrek-grät för att han inte fick det han ville ha. Då tyckte min pappa att det var en bra idé att lägga sig på gatan och fejk-gråta han med. JAG DOG!

Alva du vet vem jag är

Anklagad för dunderprutt

Jag och pappa var på en skidtävling. Pappa behövde gå på toa och jag väntade utanför. Då hörde jag honom prutta superhögt! När dörren öppnades sa jag ”OJ, vad du pruttade högt!” Då var det inte pappa som kom, utan en kvinna!

Hehe ooops..

Dålig tajming

I går var jag på flygplatsen med min hund. Då satte hon sig mitt på golvet och bajsade. Jättemycket folk bara stod och stirrade och det var bara sååå pinigt.

ElleBelle:))

Hickraphost!

På NO-lektionen pratade vår lärare om kaniner och undrade hur de lät. Samtidigt höll jag på att hicka, rapa och hosta och försökte hålla det inne. Men det gick inte och plötsligt kom det ett pipskrik från mig. Alla vände sig mot mig och skrattade. Min lärare sa ”Ja, så kanske de låter.”

Tack för att du la tid för att läsa det här

Illa vaktat

Jag var toavakt åt en person. Då kom städerskan och öppnade dörren till toaletten, och båda skrek som galningar. Jag kände mig som världens sämsta vakt ...

Kakan 77


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.