Illustration: Ellen Greider

Dåligt gömställe

Pinsamheter som publicerades i KP 1.

Dåligt gömställe

Jag och en kompis körde kurragömma. Jag sprang in i min storasyrras rum och gömde mig under hennes säng. Men min kompis kom aldrig så jag låg kvar i flera minuter. Sedan när jag skulle gå upp hörde jag att min syrra och hennes kille kom in. De satte sig på sängen och pussades! Mitt i allt gick jag upp.

De bara stirrade på mig.

Hedvig du vet nog vem jag e…

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Prutt! Klafs!

I min skola finns det JÄTTEMÅNGA trappor.

En dag var jag på väg upp för dem och hade stövlar på mig. Det hade kommit in vatten i stövlarna så de var lite slaskiga och klafsiga (ew). När jag kom upp så stod min crush där och på sista trapp-steget så lät stövlarna typ ”PRUTT! KLAFS!” Jag sa ”Det var bara skorna.” Då såg jag att hon hade hörlurar på. Hon tog av dem och bara ”Eeeh va?”

#PRUTTKLAFS omg vad lång

Shake it, farmor!

Vi var på ett äventyrsbad. I omklädningsrummet började farmors telefon att ringa. Men i stället för att svara började hon dansa till ringsignalen! Så folk som kollade varifrån den jättehöga signalen kom, såg en naken tant som dansade.

Mina syskon:Pigge och Loms, jag själv heter A

Ferrari-familjen

En gång när jag skulle handla såg jag en Ferrari. Jag gjorde konstiga miner framför den. Efter en stund öppnades rutan. En pappa tittade konstigt på mig och sa ”Är detta ett skämt eller?” Då såg jag att det satt en hel familj i bilen.

Jag gråter av lycka om jag kommer med

***
Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!