Illustration: Elin Lindell

Crushen såg allt

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 17.

Crushen såg allt

Just nu överväger jag att flytta till andra sidan jorden. Vår skola är ganska liten så därför finns det bara tre toaletter. Alla var upptagna när jag var jättebajsnödig. Jag bestämde mig för att gå till skogen bakom skolan i stället. När jag satt och bajsade så hörde jag en röst som skrek ”Eww!” Jag vände mig om och såg tjejen som jag varit kär i sedan 2:an.

Grävlis

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Pussande päron

Jag gick på ett fiolläger som min mamma höll i och som min pappa var lärare på. De och lärarna spelade låten Viva la vida och i pausen kysstes de på scenen.

Du kommer behövas år 2025.Lelle

Sch!

Vi var på semester och jag och mamma gick på toa i olika bås.

Från mitt bås hörde jag någon bredvid som sa ”Aaahhh, vad skönt!” Jättehögt! Det var mamma! Det stod någon utanför båsen. Jag dooog!

Piiiinigt!!

Någon annans pappa

I somras var vi och badade. När jag gick upp såg jag att det ringde från en mobil i en väska. Eftersom väskan låg bredvid min tog jag upp mobilen och gav den till min kompis och sa ”Här, din pappa ringer”. Min kompis bara ”Det är inte min mobil ...” Jag sprang och la tillbaka den i väskan och hoppades att ingen såg mig.

Grey’s Anatomy<3333

Inte mina kallingar

Vi skulle åka hem från klassresan och jag packade ner mina saker i min väska. När jag kom hem hittade jag ett par kalsonger.

Snälla får jag komma med


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!