Illustration: Johan Wanloo

Bråk med brak!

Pinsamheter som publicerades i KP 19-20.

Bråk med brak!

I dag på matten pruttade min lärare jättehögt!

Jag höll på att skratta ihjäl men jag gjorde som tur var

Panik i badet

Jag och min kompis var på badhuset. Vi hade varit där i över en timme och hade askul när jag plötsligt kände att min bikini sprack! Spännet där bak hade gått av! Jag fick panik och höll fast den för livet. Som tur var kunde min kompis till slut knyta ihop den på något vis.

Tack så mycket min wunderbara knytmästare! UGG

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Curry-dusch

Vi åt ris och curry i skolan. Plötsligt nös jag och maten flög överallt. Läraren som satt bredvid mig erbjöd sig att hämta papper.

Gurkan

Lugnt = hångel?

Det är inte så långt tills jag fyller år, så jag gjorde en låtlista till mitt kalas. Det blev många party-låtar, men också vissa lugnare. När jag lyssnade på dem, kom så klart mamma in. Hon sa: ”Kan du byta låt? Man kan ju tro att du ska ha ett hångel-party.”

Koko icechild som älskar sso men har en pinsam mamma, oj blev det för långt isåfall var det inte meningen, ville bara säga YES JAG KOM MED! XD

Högljudd leverans

Jag och min klass satt och åt (det var 5 tysta minuter). Då kom min pappa in och ba ” (Mitt namn), du glömde din oboe hemma, så jag la den vid ditt fack!” Jag ville bara sjunka genom golvet.

KungSim345

***
Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!