Illustration: Emelie Stigwan

Bidde ingen kyckling

Pinsamheter som publicerades i KP 6.

Bidde ingen kyckling

I 1:an hade min bästa vän en granne som hade jättemånga husdjur, inklusive hönor. Vi fick gå in till dem och plocka ägg. Jag trodde att jag kunde kläcka ägget själv och få en kyckling. Så jag la ägget i en duk och väntade. Efter några dagar var det borta. Jag fattade inte vad som hänt och frågade mamma. Hon sa ”Oj, jag åt det till frukost.”

R.I.P kycklingägget:(

Skriv till Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Stort tele-strul

Jag och min mamma delar mobilabonnemang och mammas Ipad hade råkat koppla sig till min mobil. Det gjorde att det blev strul. Om jag skulle skicka ett sms till min kompis kunde det skickas till min bonusmamma utan att jag såg det. Så ... Jag och min kompis var på hennes vind. Där såg vi en vask som någon ritat en snopp på. Jag tog en bild på den och skickade till min kompis. Efter ett tag svarade min bonusmamma ”Oj då!” och en skärmdump på bilden!

En liten Groda som jättegärna vill vara med i KP!

TYST läsning

På svenskan lyssnade jag inte så bra på vad läraren sa. Plötsligt sa hen ”Läs, [mitt namn]!” Då trodde jag att jag skulle läsa högt för alla så jag började göra det. Men då skrek alla ”Läs tyst!” Det var alltså tystläsning ...

Kan inte koncentrera mig så bra

Oreos under armarna

Jag och min kompis var på Ica. Hon frågade mig var det fanns oreos. Jag trodde att hon frågade efter deodoranter, så jag började leta. När jag hittade dem sa jag var de var. Men hon hörde inte, så jag fick skrika. Då sa min kompis att hon menade oreos.

Linnea, du vet vem jag är

Hungrig vakt

Förr vågade jag inte låsa dörren när jag var på toan i skolan. En gång gick jag på toaletterna vid matsalen och hade bett min BFF att vakta. Men plötsligt rycktes dörren upp, och där stod två killar från min klass. När jag var färdig gick jag till matsalen. Där stod min kompis och tog pannkakor.

Gukkans BFF


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP.