3 fullmatade böcker från KP.
3 fullmatade böcker från KP.

Bästa böckerna från KP

Stora boken om Kropp & Knopp ger svar på hundratals frågor från KP:s läsare om puberteten, kärlek och mycket mer! I Hela årets Pyssel & Recept har vi samlat de roligaste pysslen och godaste recepten som redaktionen någonsin gjort. Och Stora Flams-boken är årets presentbok – fullmatad med roliga historier, pinsamheter, tester och annat kul.

Hela årets Pyssel & Recept

Pyssel & Recept är ett av de populäraste inslagen i KP. I den här boken har vi samlat de roligaste pysslen och godaste recepten som redaktionen någonsin gjort. Halloween, jul, påsk, midsommar. I den här boken finns Recept & Pyssel för alla högtider – och årstider.

Du måste vara över 18 år för att få beställa en bok.

Här finns boken att köpa!

Stora Flams-boken

Ett måste för alla fniss-sugna mellan 8 och 14 år! Stora Flams-boken bjuder på det allra skojigaste från KP-redaktionen. Nära 200 sidor sidor fullmatade av roliga historier, pinsamheter, tester och annat kul. Alltsammans skojigt illustrerat av flera av Sveriges roligaste tecknare. Det här är årets presentbok till alla barn som längtar efter något riktigt kul att läsa! Flams är läsarnas roligaste historier och Pinsamt & Hemligt är läsarnas berättelser om sina pinsammaste upplevelser och knasigaste hemligheter. Ta del av dem och mycket mer i denna nya bok! Redaktör är KP-Lukas, tidningens chefredaktör.

Du måste vara över 18 år för att få beställa en bok.

Här finns boken att köpa!

Stora boken om Kropp & Knopp

Nu i uppdaterad version med ännu fler frågor! Boken som ger svar på hundratals frågor från tidningen Kamratpostens läsare! Frågor man inte vågat ställa till någon annan än KP. Det handlar mest om kroppen och puberteten. Men också om kärlek, bästisar som sviker och mycket annat. Experterna Annica Frithiof och Fox Foxhage svarar seriöst, initierat, kunnigt och vänligt. Man kan lita på svaren. Och man kan lita på KP! I denna bok har KP:s chefredaktör Lukas Björkman samlat det mesta av det bästa från Kropp & Knopp de senaste åren.

Du måste vara över 18 år för att få beställa en bok.

Här finns boken att köpa!