Signaturen Varför jag?? hade otur med bikini-underdelen.
Signaturen Varför jag?? hade otur med bikini-underdelen. Illustration: Henri Gylander

Bar bak i badhuset

Pinsamheter och hemlisar som publicerades i KP 1

Tjuvig virvel

Jag var på badhuset och åkte i virveln. Jag höll fast mig i kanten men då åkte min bikini-underdel av.

Varför jag??

Pinsamt & Hemligt

Här kan du berätta om en pinsam upplevelse eller en hemlis, självklart under anonymitet.

Klicka här för att skriva till Pinsamt & Hemligt i KP.

Hetast i Asgård

På SO:n frågade jag mina kompisar om de hade sett Thor i Avengers (det hade de inte). Jag började skämta om att han var sexig. Då såg jag att vår vikarie hade hört ALLT. Hen sa ”Gillar ni att läsa om nordisk mytologi?” Jag bara ”Aaa, det gör vi, hehe.”

Människan som är LIVrädd för den vikarien

Greta och Vera ni vet vem jag är

Nödig!

En gång blev jag sjuk i skolan.

Jag hade diarré och mamma skulle köra hem mig. Hon sa att jag skulle vänta på henne vid bilen, men när jag kom ut blev jag så bajsnödig att jag var tvungen att bajsa mitt på parkeringen. Det kom en kille förbi och bara stirrade på mig.

Jag var typ 9–10 år då

Ta ett gem!

Jag var på biblioteket och skulle fråga bibliotekarien om hjälp att hitta en bok. Men hon hörde inte så bra och trodde att jag frågade om gem. Sedan tog hon fram en hel låda med gem till mig.

Beca Mitchell, help me please!


Läs mer Pinsamt & Hemligt i tidningen KP!