En kåpeare tycker att alla som har hund ska testa agility.
En kåpeare tycker att alla som har hund ska testa agility. Illustration: Jojo Falk

Älskar agility

Prat och Svar är insändarsidor i KP. Här är några av Prat-insändarna som publicerades i KP 12.

Älskar agility!

Har du en hund? Då vill jag bara tipsa om hur kul det är med agility. Jag har provat det med min lilla valp. Vi båda älskar det! För er som inte vet så är det en hinderbana för hundar. Det finns agility-banor på många ställen. Men egentligen går det lika bra att bygga en egen bana av till exempel stolar, bord och pinnar. Testa om du har chansen!

I <3 Dogs

Skriv till Prat

Klicka här om du vill skicka en insändare till Prat.

Ett äkta potterhead

Hej alla! Jag älskar Harry Potter. Jag har läst alla böckerna runt 40 gånger och kan filmerna utantill. Dessutom har jag läst typ varenda artikel och sett varenda video som finns om Harry Potter. Jag är vad man kan kalla ett potterhead, ett dedikerat fan. Jag har träffat många som kallar sig själva potterheads, trots att de inte har läst böckerna och kanske bara sett filmerna några gånger. Men då är man inte ett potterhead. Visst, jag fattar att alla inte är lika intresserade som jag. Men ändå! Om du ska kalla dig potterhead, läs eller lyssna på böckerna och ställ inte dumma frågor som besvaras där.

Ett riktigt Potterhead

Föräldrarna skäller

Mina föräldrar säger till mig för minsta lilla. När jag råkade kalla en lite äldre person för ”gammal dam” blev mamma svinsur.

Det var visst taskigt. Sedan blev pappa sur för att jag råkade prata lite för högt om en youtuber som satt bredvid oss i en djurpark. Och just när jag skriver detta blev jag tillsagd för att jag klagade på priserna på en loppis. Jag blir irriterad! Det är väl inte ens taskiga saker att göra eller säga?

Arataki the one and oni Itto ;)

Sluta skjuta!

Jag brukar kolla på nyheter nästan varje dag, för jag gillar att ha koll. Men en sak gör mig arg och rädd. Nästan varje dag har det varit någon ny skjutning. Ja precis, du läste rätt. Varenda dag. Detta KAN inte fortsätta! Som tur är har det inte skett något sådant i staden där jag bor. Men jag vet att jag skulle bli livrädd om någon sköts här. Är det här är ett samhälle våra framtida barn ska behöva växa upp i?

#stoppaskjutningar


Läs mer Prat i tidningen KP!